Mascara

7 Apr

Mascara is haast het belangrijkste in je make-up. Vooral als je lichte wimpers hebt zoals ik kan je er niet meer zonder. Maar hoe krijg je nu van die perfecte volle, lange wimpers?

  • Met een wimperkruller kan je je wimpers langer, en gekrulder doen lijken. Dit werkt het beste als de kruller warm is. Je kan een speciale warme wimperkruller kopen, maar een handig en goedkoper alternatief is om hem even met de föhn op te warmen. Houd hem ongeveer 5 seconden vast en zo dicht mogelijk bij de aanzetvan je wimpers. Zorg dat er nog geen mascara op je wimpers zit wanneer je dit doet.
  • Dikkere, vollere wimpers krijg je door met verschillende laagjes te werken. Je wil geen spinnenpoten, dus wacht je best tot het vorige laagje droog is voor je met het volgende begint.
  • Mascara breng je het beste aan door eerst van bovenaf te gaan en daarna gewoon je mascara aanbrengt. Begin helemaal bij de aanzet en beweeg het borsteltje een beetje heen en weer zodat ze niet gaan plakken.
  • Voor meer lengte zorg je ervoor dat je de puntjes vanboven extra zwart maakt. Ook begin je goed vanonder.
  • Wil je grotere ogen? Dan moet je aan de uithoeken extra mascara aanbrengen, vanboven en beneden. Zorg dat dit stuk ook mooi gekruld is…

Oké dit waren gewone basis tips, maar ze blijven belangrijk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: