3 kleine, maar handige beautytips

8 Apr

Hier heb ik nog een paar kleine tips die geen grote of drastische verschillen zullen maken, maar het geheel er net wat beter doen uitzien. En dat zonder dat je nog extra producten hoeft te gaan kopen!

Voor vollere, en rodere lippen kan je nadat je je tanden gepoetst hebt even met je tandenborstel over je lippen gaan. Met een elektrische tandenborstel gaat het natuurlijk nog beter. Je velletjes verdwijnen, en je lippen krijgen meer kleur. Hierna breng je een lippenbalsem aan.

Ga je naar een feestje? Dan wil je wel eens hebben dat aan het einde van de avond je founation wat uitloopt, of je gezicht gaat glimmen. Een goede tip is om als je klaar bent met je make-up er wat haarlak over te spuiten. Natuurlijk niet veel, maar gewoon overal een klein beetje. Wil je dit liever niet? Blaas er dan even over met je warme föhn.

Als je het probleem hebt dat je foundation te mat is geworden kan je nadat je poeder hebt aangebracht nog een beetje dagcrème op je neusbrug, jukbeenderen en net boven je wenkbrauw aanbrengen. Hierdoor wordt het resultaat minder mat, en valt het minder op dat je foundation gebruikt hebt.

Eén reactie to “3 kleine, maar handige beautytips”

  1. Louna Beauty 9 april 2012 bij 10:54 #

    Haha te grappig. Die lippenstift vind ik best een leuke oplossing. Maar gelukkig heb ik een bak VOL met producten.🙂
    Ik zou de haarlak echt weglaten uit je gezicht hoor en investeren in een goede basis en desnoods zo’n spray die daar speciaal voor is gemaakt.🙂 Anders loop je dalijk met zo’n trek gezicht op een party!😉 Liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: