Op naar een stralende huid

12 Mei

Wie wil er nu geen mooie stralende huid zonder dat je kan zien dat je make-up draagt? Juist ja zowat iedereen wil dat wel. Daarom heb ik vandaag een paar nieuwe producten gekocht waardoor je een mooiere huid krijgt:

1. Wasgel
Begin eerst met een goed reiniging van het gezicht door middel van een wasgel. Eerst maak je je gezicht vochtig en daarna gebruik je een klein beetje gel die je in gezicht masseert, daarna spoel je het af met warm water.

2. Toner/ Gezichtswater
Als je je gezicht hierna al deppend hebt gedroogd met een handdoek doe je wat toner op een wattenschijfje, en hiermee ga je nog eens over je gezicht heen. Heel belangrijk is dat je dit niet afwast! Een toner zorgt ervoor dat de poriën weer sluiten, en er dus niet opnieuw vuil in de huid komt.

3. Crème
Ik kocht vandaag een crème van Balea Young (het huismerk van dm) die zorgt voor een stralende huid. Het bevat een vitaminen-cocktail en zorgt dus dat je huid mooi gehydrateert blijft. Ook zit er een lichte kleur in, niet zoals een foundation of als in een getinte dagcrème, maar heel subtiel en dus voor iedere huidskleur. Het laat gewoon je huidskleur beter tot zijn recht komen, je wordt er dus niet bruiner van ofzo. Als je in het licht kijkt zitten er ook wat glittertjes in en dat zorgt voor een mooie glow op je gezicht zonder make-up te hebben.

4. Een vochtinbrengende crème die een beetje brons gekleurd is
Ook kocht ik van Balea een getinte vochtinbrengende crème die een beetje bronst. Echt veel verschil met je eigen huidskleur zie je niet wanneer je het hebt aangebracht omdat het heel mooi intrekt zeg maar. Je kan dus niet zeggen van wow wat heb jij veel bronzer op ofzo🙂 Het heeft een heel mooi en natuurlijk effect, maar je kan er wel een beetje mee shapen op een onopvallende manier.

5. Glimmende gebieden matteren
Een beetje glans op je gezicht is goed, maar als je een vette huid hebt wil je dit natuurlijk wel verdoezelen. Bij een vette huid heb je ook vaker last van puistjes, dus is het belangrijk dat je het juiste product zoekt en niet gaat voor een poeder die de huid verstopt. Manhattan clearface compact powder is perfect. Hij matteert, bedekt onzuiverheden en dat zonder de poriën te verstoppen. Ideaal dus.

6. Oogmake-up
Als je je huid zo mooi naturel hebt gehouden wil je natuurlijk dat daar de aandacht naar gaat, en houd je je ogen beter ook rustig. Ga dus voor bruine kleuren! Kies een lichtere kleur die je op je hele ooglid aanbrengt, en een iets donkerdere (niet té donker) voor aan de buitenkanten. Daarna breng je nog een dun laagje mascara aan en je bent klaar voor de dag🙂

2 Reacties to “Op naar een stralende huid”

  1. deijsprinses 14 mei 2012 bij 10:07 #

    Leuke productjes! Wij hebben jammer genoeg geen DM in België

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: