Stress?

3 Jul

Stress is vreselijk, en al helemaal als het vakantie is. Je wilt kunnen genieten, en als je gedachten de hele tijd afdwalen helpt dat niet bepaald. Hier enkele tips op een rijtje om even helemaal rustig te worden…

  • Muziek: Nee, geen drukke of harde muziek, maar langzame zachte muziek werkt het beste. Je kan een cd met lounge muziek kopen, maar je kan natuurlijk ook zelf een playlist samenstellen van je favoriete nummers.
  • Boek: Misschien heb je hier helemaal geen zin in, maar het werkt wel. Neem wat te drinken en een koekje mee zodat je niet op hoeft te staan, en zorg je op een rustig plekje zit waar niet iedereen je de hele tijd komt storen. Als je eenmaal in het verhaal zit ben je waarschijnlijk al je eigen problemen wel even vergeten.
  • Wandelen: Heerlijk om wat te gaan wandelen in het veld of in het bos. Je hebt alle tijd om na te denken zonder dat je gestoord wordt en als je geluk hebt is er ook een mooi uitzicht waar je van kan genieten.
  • Schrijf het op: Als je ergens mee zit helpt het vaak om het van je af te schrijven. Praten helpt ook, maar alleen met een persoon die goed luistert en niet de hele tijd over zichzelf bezig is. Meestal ben je het daarna wel even kwijt en heb je tijd om op iets anders te focussen.

2 Reacties to “Stress?”

  1. fashionyourlove 3 juli 2012 bij 14:02 #

    Goede tips! Muziek help bij mij sowieso altijd wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: